Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо искат 380лв данък на 156-цата ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ПХА! ние една скапана магистрала не можем да направим 20 години вие кви работи приказвате
    тея свине тлъсти ненаядени гледат да си направят хотелите и нищо друго не правят за нас,незнам как ще се живее тука.С тази оправа никога няма да се подобрим и европейския съюз дигнаха ръце вече
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

За моята кола,от подписа,плащаме 200лв с отстъпката.Иначе е 210лв!
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        ми германците се трепят 2 пъти по-малко от нас (около 5000 човека годишно на 80 млн. население), а там карат далеч по-бързо...

Не съм съгласен, че карат по бързо. Напротив - хора с Каейни, БМВ и т.н. карат със 130 или колкото е ограничението. Това тук не може да го видиш посмъртно.
        Освен това трудно ще видиш и камион в най-лява лента.
        Което пък тук е обичайна гледка.
        Да не говорим за престрояване - пуснеш ли мигач, хората отзад веднага те пускат, а не като тук все едно искаш да пре..еш някой.
        Досега винаги съм си плащал данъка, но тази кола не съм я регистрирал в данъчното - писна ми.
        Не е толкова до парите, ами ни правят на глупаци, няма за какво да ги давам след като и без това няма да оправят пътищата.
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
        Ex Fiat 126p
        Ex Fiat Вravo 1.6
        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

На мен данъка в разград ми е 160 и пак ми се струва много.На старата таратаика плащах 24 лв.
          Алфа 156 1.9 JTD

Comment

Вчера го платих 201 лева 60 стотинки за 1 година е данъка тука
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              Вчера го платих 201 лева 60 стотинки за 1 година е данъка тука
              къде тука?
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                мощност на автомобила 114 киловата адрес на собственика (община) Бургас автомобилът е над 5г. до 14г. катализатор Да размер на данъка 314.64 лева тва ако е верно може да минат без мене ... нема я регистрирам .. то тва е обирджийство.................... 315 лева .. тея ненормални ли са има хора един месец работят за тези пари бе ... НЕЩАСТНИЦИ МРЪСНИ

Toва с катализатора хич не си го пиши, дори и да имаш, не се признава тъй като е до 101к.с максимум Следователно данъка ти скача още

Comment

много са глупави...
                  трябва и тук да се изчислява в кубици,а не в коне или киловати
                  иначе този закон за младите шофиори е до 1600 кубика,ами ако съм с дизел какво правим...просто хората горе са пълни *матки
                  Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                    къде тука?
                    В София а в центъра ако живееш повече незнам много пари са нещастници немам думи
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin

Comment

В Бургас за 2.4 JTD , e 270 лв. Мамка им и изедници....
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                        В Бургас за 2.4 JTD , e 270 лв. Мамка им и изедници....
                        много бе ебимо майката в Смолян е 320 за 106 киловата (планински раион)

а ти си ЖТД и 100 киловата некъде и 270 тва е да си ебе майката да не караш мощен автомобил айде тея наще не са толкова

Ramstein - Benzin

Comment

аз за това моята не съм я регистрирал и ще карам така докато може,няма да давам такива пари на държавата тя така или иначе ни взима достатъчно
                          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                            аз за това моята не съм я регистрирал и ще карам така докато може,няма да давам такива пари на държавата тя така или иначе ни взима достатъчно
                            нема да моеш да я шитнеш някога а тея данъци се трупат с лихви треа да караш докато стане за надин ...... нотариуса иска като я продаваш бележка за платен пътен данък

Ramstein - Benzin

Comment

да но ще го мислим като реша да продавам,за сега ми харесва колата и ще си я карам.знам че ще бера ядове но м.....та му.ако и в Плевен почнат справките с КАТ за регистрираните коли ще ме засмучат,но няма да съм единствения
                              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                                нема да моеш да я шитнеш някога а тея данъци се трупат с лихви треа да караш докато стане за надин ...... нотариуса иска като я продаваш бележка за платен пътен данък

На мен нотариус ми каза друго миналата седмица ама щом казваш ок ! данък

Comment

Working...
                                X